Dacu', magazin românesc

De la români pentru români.

Susținem economia locală fiind o punte între producători locali și clientul final

Acesta este mesajul după care ne ghidăm. Prin cumpărarea de produse locale alegi să susții producătorii locali, micile întreprinderi și preparatele de calitate. Această alegere îi ajută pe producătorii locali să ofere mai multe produse, sprijină realizarea de preparate locale și comunitatea din care faci parte. Mai multe produse locale înseamnă mai puține importuri.

Produse originale — direct de la sursă.

Având în vedere că în ultimii ani lanțurile de magazine s-au dezvoltat rapid, iar producția în masă crește considerabil, originalitatea produselor s-a pierdut. Scopul magazinul Dacu' este să readucem produsele autohtone, originale înapoi pe mesele românilor.

Să păstrăm tradiția. Să cumpărăm proaspăt și local.

Vino în magazinul Dacu'

Să-i sprijinim, cu speranţa că acei ţărani cu mâinile bătătorite de sapă vor reuşi să aibă o viaţă mai bună, iar noi o hrană mai sănătoasă.

De ce să ne alegi pe noi?

Susținem economia locală

Atunci când alegi să faci cumpărături locale sau mergi într-un loc deschis de un om care a avut suficient curaj de a începe o afacere, economia locală crește.

Originalitate

Dacă îți place să te diferențiezi de mulțime și cauți cu fiecare ocazie să cumperi lucruri care să te bucure prin caracterul lor original, ai găsit încă un motiv pentru care trebuie să vizitezi Dacu'.

Personalitate

Toată estetica a fost gândită pentru a exprima o emoție, că fiecare colț a fost creat după niște idei atent puse în practică, astfel încât să nu semene cu nimic din ceea ce ai văzut până acum.

Relația cu clienții

În magazinul Dacu' vei întâlni mereu persoane dispuse să te ajute să găsești acel lucru care să ți se potrivească cel mai bine.

Diversitate

Afacerile locale ne pun la dispoziție o mulțime de variante de produse, sub diferite forme: carne, lactate, legume, și fructe.

Sustenabilitate

Cumpărând local asiguri venitul unei alte generații de oameni muncitori. Împreună susținem producătorii locali.

EN